NIEUWS & FEITEN over de Feest4Daagse!

We zijn begonnen!

Met vereende krachten zijn dit weekend de eerste grote werkzaamheden gestart. De tent is tweede pinksterdag neergezet en de komende dagen zal er veel bedrijvigheid zijn op het terrein van de Feest4Daagse. Wij, de organisatie en vrijwilligers, hebben er zin in!

Lees meer

OOSTERVELDSE MARKT!

Heeft u ook nog leuke spullen om te verkopen??

Lees meer

Wij zijn ook op KONINGSDAG!

Tijdens Koningsdag kunt u zich opgeven of kaarten kopen voor de verschillende evenementen die tijdens de Feest4daagse worden georganiseerd. U vindt ons bij de stand van de Toneelvereniging! U kunt zich opgeven of kaarten kopen voor:

Kaarten voor CONFERENCIER PEER op donderdag 24 mei

Kaarten voor de TONEELVOORSTELLINGEN op donderdag 24 mei en vrijdag 25 mei

U kunt zich opgeven voor de vlooienmarkt of als standhouder voor de OOSTERVELDSE MARKT op zaterdag 26 mei

Opgave voor de GROTE KNOCK-OUT SHOW op zaterdagmiddag 26 mei

Kaarten kopen voor de BÖKKERS, GIMME SHELTER & DJ RON op zaterdagavond 26 mei

U kunt zich opgeven voor het gezamenlijk DORPSONTBIJT op zondagmorgen 27 mei

Je kunt je opgeven om mee te doen aan de OPEN SESSIE tijdens de DORPS-BBQ op zondagmiddag 27 mei!


Lees meer

Voorbereidingen in volle gang!

Nog een paar weken en dan is het zover! De commissie is nog heel druk om de ontbrekende gaten in het programma te vullen. Zeer binnenkort zal het programma helemaal compleet zijn. U vindt de gedetailleerde informatie dan op deze website. Ook zal midden/eind april de Dorpskrant in een speciale editie worden geleverd; ook hierin dan uitgebreide informatie omtrent de Feest4Daagse.

Op de foto ziet u de commissieleden druk in vergadering (v.l.n.r Mellanie Wieringa, Maurice Jansen, Lizette Zwart, Thijs Broersen, Thon Visser, Jeroen Suelmann. Arjan de Groot ontbreekt helaas op deze foto)

Lees meer

KAARTVERKOOP TONEEL START 10 MAART!!!

Op zaterdag 10 maart om 10 uur start de voorverkoop van de kaarten voor de jubileumvoorstellingen van de Toneelvereniging Barger-Oosterveld bij zalencentrum MELODY!!!

Er kunnen tevens kaarten worden gekocht voor de zaterdagavond met Bökkers & Gimme Shelter.

Lees meer

Oproep aan muzikanten uit Barger-Oosterveld!

Op zondag 27 mei wordt er vanaf 14:30 uur een open sessie georganiseerd onder leiding van de band Easterfield. Mocht je graag als muzikant een deuntje willen spelen of wil je graag met je hele band een paar nummers vertolken, dan is dit je kans! Easterfield zorgt er voor dat er een complete backline aanwezig is die bestaat uit:  2 elektrische gitaarversterkers/basversterker/drumstel/akoestische gitaar/toetsen. Het is de bedoeling dat je als band of muzikant over deze apparatuur speelt. Je mag natuurlijk je eigen gitaar meenemen!

Lijkt het je leuk om als band of muzikant aan deze sessie mee te doen? Neem dan contact op via het volgende emailadres: bramgoeree@hotmail.nl 

Aanmelden op de dag zelf kan natuurlijk ook!

Lees meer

Locatie Feesttent is bekend!

De locatie voor de feesttent waar tijdens de Feest4Daagse alle activiteiten zullen plaatsvinden is bekend!  De feesttent zal zich bevinden in het weiland aan de St. Gerardusstraat tussen de huisnummers 208 en 214.

Lees meer

Website Feest4Daagse online!

Het was even een paar avonden zwoegen maar nu is dan ook de website eindelijk online! Hier vindt u alle informatie aangaande de Feest4Daagse. Deze website zal worden aangevuld zodra er nieuws is te melden omtrent de Feest4Daagse. 

Lees meer

Kaartverkoop gestart!

De kaartverkoop voor BÖKKERS met in het voorprogramma dé Rolling Stones act GIMME SHELTER is gestart!!!  Kijk voor meer informatie in het tabblad Programma bij Zaterdag 26 mei (klik HIER om meteen de kaarten te kopen!). Wees er snel bij want op=op. Dit wil je echt niet missen!

Lees meer